Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

’’Sampiyonluk Sesleri’’

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

arkadaslar dedikleriniz dogru ama sonucta 20 yillik bir hasret var.allahin izniyle bu sene olmadi seneye insallah kiracaz bunu.onun icin heyecanlanmamiz cok normal olmali diyorum .

ahtim olsun sampiyon olursak ankara nin alti ustune gelecek.

ölmezde kalirsak eger.............
    bir Türk dünyaya bedelse;
    bir OF\'luyu siz düsünün....

Yorum

Duvara yaslanma yikilir,adama yaslanma ölür.

Biz kendi yolumuzu kendimiz çizecegiz.Ezik-Cincon-Karga'yi mutlaka yenecegiz.

Küçük takimlara karsi çok dikkatli ve ciddi olmaliyiz.Sampiyonlugu kaybettigimiz sene Van'a kaybetmeseydik Sampiyonduk.

Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
      Kobra

Yorum

iste sampiyon
        Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

HEP BERABER INSALLAH.
          [b]<font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"4\">Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

Yorum

Del Bosque'nin açiklamalarini ben de TV'de izledim ve açikçasi çok hosuma gitti.Adam; "Bu sene Trabzon'a dikkat etsinler" derken birden sezon sonunu hayal etmeye basladim...Her ne kadar su an puan ve fikstür olarak,hatta kadro derinligi olarak bile dezavantajli görünsek de, bir kaç hafta sonra birden bire ligin tepesine siçrarsak kimse sasirmasin.Zaten görünen o ki;rakiplerde de iç huzursuzluk patlak verdi verecek...

Yorum

inanirsak oluruz ama daha cok erken. ama deplasmanlar zor olacak hele ezikbache yi gecmek. adamlar bizi burda yendi evlerinde daha kolay yenerler[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

he bu arada hep destek tam destek sloganini kullanmiyalim, o slogan ezikbahce nin[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Friedrich Nietzsche de der ki :

"Yükselmek mi istiyorsun,kendi omuzuna tirman,baska ne yapabilirsin ki?..."

Biz de ancak kendi gücümüzle sampiyon olabiliriz,baskasina bakmadan,kimseden yardim beklemeden...

Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Biz kendi yolumuzu kendimiz çizecegiz.Ezik-Cincon-Karga'yi mutlaka yenecegiz.

Bu ünvanlari her duyusumda gülümsüyorum,bulana helal olsun ne diyim. Özellikle cincon[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Sampiyonluk öncelikle taraftarin eseri olmalidir..!
                      [b]<font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"4\">Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

Yorum

Merak etmeyin Senol GÜNES,futbolculari havaya sokmadan simartmadan sampiyonluk icin cok iyi motive edecektir,Insallah bu sene hasret bitiyor SAMPIYON TRABZON geliyor.

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

İlk olarak deco tarafından gönderildi
                          Sampiyonluk öncelikle taraftarin eseri olmalidir..!

Nasil yani ?
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak sanatik tarafından gönderildi

Sampiyonluga ne kadar yaklasirsak o kadar medya trabzon ile ugrasir.

Son haftalari görüyorsunuz. Trabzonspor 3 üncü olmasina ragmensanki türkiye liginde yokmus gibi davraniliyor. Insan biraz utanir. Müslüman bir ülkede bu kadar haksizlik olmamasi gerek. Ben Almanyada böylesini görmedim duymadim tanimiyorum. Gavurlarin yapmasi gerekeni bizim serefsiz medya acimasizca yapiyor. Sonrada türk futbolunu nasil daha basarili yapabiliriz diye konusup dururlar. Halen Türk futbolunun sadece Istanbul takimlarini icermedigini anlamis degiller anlamak istemiyorlar. Bu kafa ile Türkiyedeki futbol beklenilen umud edilen yere gelemez. Gecen sezon yasadiklarimizin tekrarini yasayabiliriz ancak bu yil 3 takim sampiyonluguna oynuyacagindan durum biraz daha farkli olacak. En büyük sorunda transfer dedikodulari olacak sanirim sezon bitimine yaklasdikca.

Federasyon eger Adil bir lig yaratmak istiyorsa önce medyayi hizaya getirsin.

Avrupanin 20 yil gerisinde oldugunu belki bir gün anlarlar. En gec Dünya ve Avrupa sampiyonalarinda ortaya cikiyor durum zaten. Sen bütün yil 3 yamugu nasil daha iyi yaparim, nasil sampiyon olurlar diye tartisirsan cok daha beklersin türkiyenin bir futbol ekolu olmasini.

Aynen

Yorum

Ya aslinda birakin ugrasmasinlar bizi yok saysinlar böylece bizle ugrasmazlar geçen sene gördük Gökdeniz Fatih Gökdeniz Fatih.Biz sessiz sedasiz onlar kendi aralarinda cebellesirken aradan siyrilalim

Yorum

sampiyonluga artik daha yakiniz tribunleri tamaman doldurup takimimizi 90dakika boyunca desteklemeliyiz medyayi fazla takmamaliyiz bizi cokertme planlarini yeniden devreye sokacaklari kesin buyuk kucuk her mac onemli ama telafisi olmayan maclar gsfb maclari
                                Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

Çalışıyor...
                                X